Landhuis Jan Thiel
39000
HomeSlapenBed & BreakfastLandhuis Jan Thiel – Slapen op Curaçao
curacaoCuracao

Landhuis Jan Thiel – Slapen op Curaçao

‘Weet jij nog een leuke plek om te slapen?’ vroeg ik aan Helmi (Caribbean Spice Girl) toen we bezig waren met het boeken van onze volgende reis naar Curaçao. Helmi kwam meteen met Landhuis Jan Thiel op de proppen.

Ik noemde het landhuis al eerder in het artikel met mijn 8 favoriete plekjes om te slapen op Curaçao, maar ik wilde toch nog net even wat meer aandacht besteden aan Landhuis Jan Thiel.

Want soms zijn plekjes gewoon zo leuk dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Om te beginnen is daar gastvrouw Loekie. Zelden ben ik iemand tegengekomen die zo gastvrij is. Vanaf moment één dat we aankwamen op het landhuis, zorgde ze ervoor dat het ons aan niks ontbrak.

Schaap in de gang

We stapten na aankomst de hal in en dat was onze eerste kennismaking met Olivia. Een zwart schaap maar dan van de leuke variant. 🙂 Olivia is kind aan huis, evenals de honden, katten en de kippen. Een heerlijke beestenbende. Maar je komt natuurlijk niet alleen voor de dierenstapel naar een plek.

Behalve dat het echt een heerlijk plekje is om te verblijven vind je er ook alles voor het ultieme relaxen. Een heerlijk zwembad met ligstoelen, je kunt vanaf het landhuis een hele wandeling maken (door de achterpoort heen) naar de zoutvlakte of je kunt gewoon door de prachtige tuin wandelen want ook daar is genoeg te zien.

landhuis Jan Thiel
Zwembad

Locatie

Ook de locatie van Landhuis Jan Thiel is ideaal. Het ligt niet midden in het drukke Jan Thiel zelf maar erbuiten. Met de auto (die heb je dan wel nodig) ben je in 5 minuutjes op het strand en na je stranddagje of andere uitjes kom je weer heerlijk terug in de rust van je tijdelijke huis. De kamers zijn allemaal anders maar allemaal erg mooi.

Wij zaten aan de achterkant van het huis in de roze kamer.

Oranje kamer landhuis Jan Thiel

Al met al is een verblijf in Landhuis Jan Thiel echt een aanrader voor een paar dagen, een week of langer. Wil je wat meer privacy dan is er ook nog een vrijstaand appartement met twee slaapkamer achter het landhuis. Dus voor ieder is er wel wat wils.

Meer informatie vind je op de website van Landhuis Jan Thiel.

Deze locatie bewaren voor later gebruik? Pin dan onderstaande foto!

landhuis jan thiel pin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like