Lunchen bij Meddens – Hilversum

Meddens in Hilversum | papertravels.nl

Meddens

De eerste keer dat Tom en ik bij Meddens neerstreken was het een graadje of 35 in de schaduw en hebben we de binnenkant van dit pand niet gezien. Nu ben ik geboren en getogen in Hilversum dus ik zou moeten weten wat er in dit pand heeft gezeten maar het wil me even niet te binnen schieten. Ik meen dat er een modezaak zat. Van het type oubollig.

In die zin is Meddens zeker een hele grote verbetering. De zaak is echt prachtig. Mooi opgezet, drie verdiepingen maar liefst en met leuke details zoals beneden de knalroze kolibri hoek. Ik zag bij ons tweede bezoek al wat Instagram meisjes aan het werk in de hoek… 😉 We hebben er nog niet ’s avonds gegeten maar dat gaat er zeker komen. Je kunt er vrij veel vis op de kaart vinden maar er is ook genoeg vega en/of vlees voor het geval je geen vis lust.

Open keuken!

De keuken zit op de eerste verdieping en is open. Ik hou ervan. Zoals gezegd dus twee keer hier geluncht en ik heb even de avondkaart bekeken dus ik kan niet wachten om hier ’s avonds een keer te dineren.

Visrestaurant

In eerste instantie is het dus een restaurant dat gespecialiseerd is in vis maar met genoeg alternatieven. Ik had beloofd om meer Nederlandse plekjes ook te delen dus bij deze. De moeite waard om een keer langs te gaan en ze zijn vanaf 10 uur ’s ochtends open dus je hebt alle tijd. Ideaal ook als je gaat winkelen in Hilversum en even tussendoor een kop koffie wilt drinken of wilt lunchen.

Ik at er de avocadotoast. Beide keren. Zo lekker vind ik het. Maar ik ben een avocado liefhebber. Tom had de toast met zalm en mijn zus had de boerenbrie. In beide gevallen duim omhoog. Duim omhoog ook voor de ontwerper van het 600 m2 grote restaurant met een terras van 250 m2…. Enorm groot dus. Ik hoop dat ze het vol krijgen!

Meddens zit op de Kerkstraat 112 in Hilversum en is 7 dagen per week open!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg