Murielskitchen3 1
2600
HomeFoodMuriel’s Kitchen – Curacao
curacaoCuracao

Muriel’s Kitchen – Curacao

Muriel's Kitchen Curacao

Social media

Een van de allerleukste dingen van Social Media vind ik als je spontaan ergens terecht komt waar je anders echt nooit in de buurt was geweest. Dat gebeurde ons in Curacao afgelopen november. Volgens mij had Muriel – die me al een tijdje volgde op facebook – gezien dat ik in Curacao was en stuurde me spontaan een berichtje of ik het leuk vond om bij haar langs te komen.

Muriel's Kitchen Curacao

Hofi Cas Cora

Even gecheckt met manlief, maar die was ook wel in voor een uitje dus spraken we een dag en tijd af en zo waren wij op een bloedhete middag te gast op Hofi Cas Cora, waar Muriel workshops geeft. Hofi Cas Cora (Hofi betekent zoveel als boerderij) en zeker een leuke plek om eens langs te gaan. Check dan wel even de openingstijden want ze zijn niet altijd open. Het concept Farm to Table wordt hier een warm hart toegedragen en je kunt vrijdag, zaterdag en zondag genieten van een heerlijke brunch met verse producten van de farm. Wij hebben alleen een muffin gegeten maar die was erg lekker. (het restaurant was gesloten tijdens ons bezoek, vanwege een verjaardag). Check de facebook pagina voor meer info

Murielskitchen3

Grow your own

Muriel zelf kwam met gierende bandjes aangereden aangezien ze net de kinderen van haar ochtend workshop had weggebracht. Ze had even tijd tussen de workshops door om ons rond te leiden over de boerderij en uit te leggen wat de verschillende onderdelen waren. Muriel zelf geeft workshops zoals ‘Grow your own’ waarin ze de lokale kids laat zien hoe leuk het is om je eigen groente te verbouwen. Iets dat geen overbodige luxe is want veel wordt er niet verbouwd op Curacao. iets waar zeker nog verbetering mogelijk is. Daarnaast is Muriel ook actief als Foodambassador voor Jamie’s Food Revolution en is ze in het algemeen heel begaan met de manier waarop er met eten wordt omgegaan in Curacao.

Murielskitchen4
Murielskitchen5
Het workshopplekje van Muriel

Wij vonden het in ieder geval erg leuk om even een kijkje te nemen bij Muriel en Hofi Cas Cora. Sowieso leuk voor een brunch op vrijdag, zaterdag of zondag dus!

Muriel’s website vind je hier en haar facebook pagina hier voor meer info

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like