Wat wordt jouw volgende bestemming
300
HomeAlgemeenik wil op reis naarReizen: Wat wordt jouw volgende bestemming?

Reizen: Wat wordt jouw volgende bestemming?

Wat wordt jouw volgende bestemming | simoneskitchen.nlReiskriebels

Nu het weer richting de lente gaat (niet dat het weer daar erg aan meewerkt, maar dat even terzijde) beginnen bij mij de reiskriebels in volle hevigheid alweer toe te nemen. Het lijkt ook af en toe alsof het erger wordt naarmate ik drukker ben geweest. Herkennen jullie dat? Er staan alweer de nodige reisjes op de agenda voor dit jaar en ik kan serieus niet wachten tot onze grote reis…. Nou ja grote reis is een groot woord (haha) maar drie weken Amerika is toch best fijn!

Met de auto

Inmiddels is de route zo goed als bepaald, heb ik een huurauto geregeld via Sunny Cars en zijn we bijna klaar voor vertrek. Sinds kort is Sunny Cars ook aangesloten bij de SGR, wat garantie biedt bij faillissement. Wij hebben dat al eens nodig gehad bij een geboekte reis naar Griekenland. De organisatie ging failliet maar doordat die waren aangesloten bij de SGR kregen we al ons geld weer terug. Daarmee komt de vakantie niet terug maar wel zo fijn als je je geld weer terug hebt!

Check trouwens ook even mijn facebook post van gisteren. Er loopt een winactie voor een voucher van maar liefst € 150,- voor een huurauto!

20090903 MG 0121 3
Ik hou van Azie!

Volgende reis

Het is bij ons een beetje een gekke traditie, maar altijd als een reis in kannen en kruiken is, willen we de volgende bestemming bepalen. Of misschien moet ik zeggen dat dat mijn traditie is. Tom vind het een stuk minder interessant. Haha… Hij laat het meestal over zich heenkomen. Hier schreef ik al over mijn keuzestress en in de tussentijd zijn de keuzes ook alweer veranderd. Ik had het best leuk bedacht: Hong Kong, Taiwan en Shangha in januari 2019 maar oops, blijkt het maar 18 graden te zijn in Taiwan in januari.

20090912 MG 1056

Temperatuur?

Nu is het heus niet zo dat de temperatuur alles bepalend is, maar als in Australie de mussen dood van het dak vallen en alle Aussies zelf op vakantie zijn is het misschien een minder goed seizoen. En als je in Taiwan met je winterjas aan moet lopen is het toch ook weer minder grappig. Die vielen dus ineens allemaal af. Op het moment twijfel ik tussen India, Myanmar, Zuid Afrika of Zuid Amerika. Haha.. Lekker breed nog! Nadeel van de laatste twee is dat de kosten aanzienlijk hoger zijn dan Azië.

Ik hou van Azie. Vind het echt een geweldig werelddeel dus ik neig toch sterk in die richting. Maar alles kan nog veranderen! Maar erover nadenken vind ik alleen al een feestje. Dus daar ga ik lekker mee door. Voorlopig eerst maar eens op pad naar Amerika! Waar ik echt waanzinnig veel zin in heb.

Nog maar een maandje wachten!

Wat wordt jouw volgende bestemming?

PS. Voor meer reisinspiratie, info over hotels en andere bestemming kun je altijd even een bezoekje brengen aan mijn reisblog.. 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like