Camping de lakens
36100
HomeSlapenCamping de Lakens – Kamperen met een vouwwagen
NederlandNederland

Camping de Lakens – Kamperen met een vouwwagen

Camping de lakens

Terwijl ik dit tik komt de regen (nee correctie de hágel) met bakken naar beneden. Het is midden mei.. Niet echt het weer wat je je voorstelt bij de lente. Gelukkig hadden Charlotte en ik meer geluk met het weer toen we in april een aantal nachten bij camping de Lakens gingen logeren. Het was echt prachtig weer en in het zonnetje was het prima uit te houden.

’s Nachts was het nog wel erg koud maar alles beter dan het natte weer wat we nu hebben.

Camping de Lakens

Vouwwagen

We sliepen op de camping in een vouwwagen van Smitveld. We waren er op uitnodiging om de vouwwagen Ruebist eens een keer uit te proberen. Zeker ook omdat er een handig kookgedeelte bij zit waardoor je makkelijk een lekkere maaltijd in elkaar kunt draaien. De tenttrailer (zoals ze het graag noemen) ziet er tof uit en is ontzettend ruim van binnen.

Als extra bonus is het fijn dat je een echt matras hebt wat niet alleen ruim is maar ook wat hoger ligt. Makkelijk instappen dus en je ligt niet op de grond.

Camping de Lakens

Camping de Lakens ligt eigenlijk min of meer midden in natuurgebied de Kennemerduinen. Je zit vanaf daar dus in no time óf op het strand of je kunt vanaf de camping een fijne wandeling maken. Wij waren er natuurlijk vroeg in het seizoen en alles was verder nog dicht, maar ik vermoed dat het in de zomermaanden een behoorlijk populaire camping is.

Wij stonden op de perfecte plek overigens. Helemaal aan het einde van het pad en op een lekker rustig plekje. Doordat er verder niet zoveel publiek was konden we onze auto ook nog voor de tent neerzetten. Als het drukker is kan dat niet. In dat geval zet je de auto neer op de parkeerplek bij de ingang.

Op de camping zelf vind je een Spar supermarkt met een redelijke collectie. Er is verder van alles te doen, er is een groot restaurant (gesloten toen wij er waren uiteraard), een sauna en nog veel meer. Ook erg leuk om met kinderen heen te gaan.

Meeuwen voeren
Ook bezoek van deze grote jongens

Niet voeren

Iedereen die in de buurt van de zee woont weet dat je de meeuwen eigenlijk niet moet voeren, want als er een vogel is die brutaal is dan is het wel de meeuw. Maar ja, wij komen uit de stad he… 🙂 En ik vind ze stiekem ook wel leuk, al kan ik me voorstellen dat je daar heel anders over denkt als je ze continue in de buurt hebt. Ik zag laatst een filmpje van iemand die op het strand van haar eten werd beroofd. Niet zo fijn dus.

Dus excuses alvast voor iedereen die deze figuren de dagen na ons op bezoek kreeg….

Al met al kan ik de camping echt van harte aanbevelen. En als je ook zo’n fijne vouwwagen wilt hebben? Ze zijn te huur via Smitsveld of te koop natuurlijk. Nog meer toffe slaapplekken vind je op de slaappagina.

In de duinen

Disclaimer: Wij sliepen op uitnodiging in de vouwwagen van Smitveld.

Bewaren?

Bewaren? Wil je deze tip bewaren voor later? Sla hem dan op met onderstaande foto.

Pin camping de lakens

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like