Romantik hotel
72900
HomeSlapenHotel5 x slapen in Meersburg
DuitslandDuitsland

5 x slapen in Meersburg

Als je vorige week mijn artikel hebt gezien met de leukste stadjes rondom de Bodensee, dan heb je wellicht ook gezien dat mijn all time favorite van het lijstje Meersburg is. Daarom ben ik vast op zoek gegaan naar de 5 leukste plekjes om een paar dagen te verblijven in dit fijne Duitse stadje. 5 x slapen in Meersburg dus.

Bodensee Meersburg
Meersburg

Hotel zum schiff

Het hotel zum Schiff ligt misschien wel op de beste plek om te slapen. Het is aan het meer dus je hebt uitzicht over het water. Hoe fijn om als je opstaat te ontbijten met een koel briesje van het water over je heen?

Het hotel zelf is in de categorie enigszins gedateerd of je kunt het ook Duitse gezelligheid noemen. Haha… Hoe dan ook, de kamers zijn ruim en zien er prima uit. En je kunt er ook nog eens lekker dineren.

Meer informatie voor overnachten in dit hotel vind je hier.

Slapen in Meersburg

Romantik hotel Residenz am see

Het Romantik hotel Residenz am see, ligt eveneens aan het water (de naam verklapt het al) maar aan de andere kant van het water. Wil je slapen in Meersburg dan is dit ook een fijne locatie aan het water. Meer info over dit hotel vind je hier.

Slapen in Meersburg romantik hotel
Romantik hotel
Ontbijten met uitzicht over het water

Apartement Seebrise

Ben je wat meer op je privacy gesteld dan kun je overwegen om te kiezen voor een appartement waar je alles helemaal zelf in de hand hebt. Een goede keuze is bijvoorbeeld Apartement Seebrise, die als bijtitel mit musik und wein heeft. Geen idee of je dat er gratis bijkrijgt. Haha…

slapen in meersburg

De appartementen zijn nieuw en goed uitgerust. Ze liggen niet pal aan het water maar een klein stukje ervandaan. Je kunt kiezen voor een appartement met of zonder terras.

Check hier de informatie over de appartementen.

Alte post Meersburg

Ook weer op een toplocatie ligt het oude postkantoor oftewel de Alte Post. Aan het meer. Check hier de informatie over dit hotel.

Alte post

Ferienwohnung Braun

Weer een vakantiehuisje is Ferienwohnung Braun. Met als pluspunt dat het echt midden in het oude centrum ligt. Vlak naast het kasteel van Meersburg. Echt veel centraler kun je het niet vinden!

Check hier de informatie over deze plek

Vakantiewoning Braun
Midden in het centrum
Ferienwohnung Braun 02

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like