villa aurenjo 1
2100
HomeSlapenBed & BreakfastVilla Aurenjo – Orange, Frankrijk
Vlag van FrankrijkFrankrijk

Villa Aurenjo – Orange, Frankrijk

villa aurenjo

Soms heb ik echt een zwaar leven.. 😉 Zo was ik afgelopen week in de zonnige Provence op uitnodiging van Villa Aurenjo, waar voor de nieuwe website nodig wat nieuwe foto’s gemaakt moesten worden… En ik was nogal onder de indruk van de prachtige locatie, dus lijkt me niet meer dan logisch dat ik al dat moois ook aan jullie laat zien! Want als je nog een leuk adres zoekt voor een aantal nachten in Orange, dan is dit ’the place to be’

villaaurenjo2

Trudy en Matthieu zijn twee jonge Nederlanders die sinds drie maanden het beheer van de Chambre d’hotes hebben overgenomen. Trudy is de gastvrouw en Matthieu de chefkok… En geloof me als ik zeg dat hij lekker kan koken! Want al die lekkere gerechten die op de foto moesten, zijn na afloop heerlijk opgepeuzeld… Heel vervelende baan heb ik, dat zei ik al!

20130903 MH2A6628
Prachtige kamers

Villa Aurenjo ligt aan de rand van het stadje Orange en vanaf de villa ben je letterlijk binnen vijf minuten lopen in het dorpje. Je kunt als gast van de Chambre d’hotes genieten van Mathieu’s culinaire kunsten met een (vooraf even doorgeven) table d’hote maar als je wat anders wilt, er zijn in het dorp zelf een aantal leuke restaurantjes te vinden. Elke donderdag is er een markt en gedurende de maand augustus is er ook nog eens een nachtmarkt met live muziek.

villaaurenjo3
Er groeit van alles eetbaars op de hectare grond bij de villa

En kom je na afloop van een warme dag in de omgeving terug dan kun je heerlijk afkoelen op het terras of een duik in het zwembad nemen. Of – mocht het koud zijn – dan is een sauna ook tot je beschikking. De villa ligt op een ruime hectare grond waar een tennisbaan te vinden is, olijfbomen en een enorme vijgenboom.

In de directe omgeving van Villa Aurenjo vind je nog meer restaurants en je kunt Trudy en Matthieu altijd vragen om een aantal suggesties mocht je er zelf niet uitkomen. Orange ligt ook nog eens midden een bekend wijngebied met Chateauneuf du pape als een van de bekendere wijnen. Als je onderweg bent om een aantal van de wijngaarden te bezichtigen (Chateau Mont-Redon is een aanrader) dan kun je even afkoelen en heerlijk lunchen bij restaurant Le Verger des Papes

20130903 MH2A6688

Al met al een echte aanrader en ik weet nu al dat wij er volgend jaar weer een keer naar terug gaan. Dit keer dan samen met Tom! De villa ligt namelijk ook ideaal gelegen als je onderweg bent naar zuidelijker gebieden, zoals in ons geval, Italie. Handig als mooie tussenstop voor een paar dagen.

20130904 MH2A7167

 

Villa Aurenjo
Chambre d’hôtes en Provence & Location saisonnière
Bed & Breakfast in Provence & Vacation rental
121, rue François Chambovet – BP 136
84104 Orange Cedex
Tél. : +33 (0)4 90 111 000 Mobile : +33 (0)6 38 347 150
E-mail : [email protected]   Site Internet : www.villa-aurenjo.com

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like