Hotels van Valencia
34200
HomeStedenreis8 x hotels in Valencia
SpanjeSpanje

8 x hotels in Valencia

Ga je op citytrip in Valencia dan wil je natuurlijk een hotel wat op een goede locatie ligt, van alle comforts is voorzien en je geen rib uit je lijf kost. Nu is het natuurlijk wel zo dat de prijzen voor hotels in Valencia nogal kunnen variëren. De prijzen die ik je hier geef zijn dan ook bij benadering. Check vooral zelf even wat de huidige prijs is van jouw uitgekozen hotel.

Hotels van Valencia

Palacio de Rojas

Met stip op nummer 1 van favoriete hotels in Valencia is het Palacia de Rojas. Het ligt op een perfecte locatie op slechts een meter of 800 van het oude stadscentrum. Het ligt bijna naast het Mercado Central en is daarnaast ook nog eens een prachtig hotel. De kamers zijn ruim, het ontbijt is goed en na een lange dag slenteren door de stad is het heerlijk bijkomen op het terras bij het hotel.

Hotels in Valencia

Het is een populair hotel dus wil je hier verblijven dan is het handig om dit ruim op tijd te boeken. De kosten voor een verblijf variëren nogal maar je bent tussen de € 100,- a € 150,- kwijt per nacht.

Check hier de beschikbaarheid voor Palacia de Rojas

Palacio de Rojas

Venecia plazo Centro

Hotels in Valencia
Foto: Booking.com

Midden in het centrum van Valencia vind je het Venecia plazo centro. Een fijn hotel waarmee je niet echt veel centraler had kunnen zitten. De kamers hebben een balkon en zijn van alle gemakken voorzien. Rondom het hotel – wat op La plaza del ayuntamiento ligt vind je meer dan genoeg restaurantjes, bars en cafes. Prijzen liggen rond de € 100,00 per nacht.

Hotels in Valencia
Foto: booking.com

Hotel San Lorenzo Boutique

Nog eentje die niet mag ontbreken in de lijst met hotels in Valencia is deze Hotel San Lorenzo. Dit boutique hotel vind je in het centrum van de stad en de prijzen zijn alleszins redelijk voor de locatie vanaf rond de € 100,- per nacht. De prijzen lopen wel snel op als je een iets grotere kamer wilt of een kamer met uitzicht op de stad. Maar soms is wat meer geld de moeite waard!

Het hotel ligt op ongeveer 10 minuten wandelen van Mercado Central en vind je op het plaza san Lorenzo.

Check hier meer informatie en beschikbaarheid van het hotel.

Hotel San Lorenzo Valencia
Foto: Booking.com

Hotel 19-30

Een klein eenvoudig hotel is Hotel 19-30. Verwacht hier geen grote luxe of grote kamers, maar het hotel is op een prima plek en de bedden zijn er heerlijk en schoon. Echt veel meer heb je tenslotte niet nodig tijdens je citytrip. De prijzen van het hotel liggen gemiddeld onder de € 100,- per nacht dus een betaalbaar alternatief als je naar Valencia gaat.

Hotels in Valencia
Foto: Booking.com

B&B L’esplai Valencia

Midden in het oude centrum ligt B&B L’Esplai Valencia waar je je kunt laten verwennen door de gastvrije eigenaars. De prijzen voor een kamer beginnen vanaf € 100,- per nacht. WIl je een kamer met uitzicht op de stad en een balkon dan betaal je iets meer maar nog steeds alleszins betaalbaar voor de locatie waar je verblijft.

Check hier alle informatie en beschikbaarheid

B&B L'Esplai Valencia
Foto: booking.com

Hotel Mediterraneo Valencia

Ook weer in het centrum van Valencia vind je dit fijne hotel Mediterraneo met lekker ontbijt en mooie schone kamers. De prijzen van het hotel liggen zo rond de € 150,- per nacht.

Check hier alle informatie en beschikbaarheid.

Hotel Mediterraneo Valencia

Hotel Soho Boutique Turia

Ook weer zo’n heerlijk hotel wat mooi centraal gelegen is in het centrum van de oude stad. Ben je op zoek naar hotels in Valencia dan is hotel Soho Boutique Turia zeker een aanrader om een kijkje te nemen. De prijzen voor dit boutique hotel beginnen vanaf ongeveer € 150,- per nacht.

Check hier alle informatie en beschikbaarheid van dit hotel

Soho boutique turia
Foto: Booking.com

Hotel Petit Palace Ruzafa

Dit kleine paleis vind je in het centrum van Valencia vlak bij het Turia park. Het Turia park is ideaal als je de hitte van de dag even wilt ontwijken in de groene oase die is gemaakt in een oude rivierbedding. De wijk waar het hotel in ligt is een van de populairste wijken van Valencia waar je ook de nodige streetart kunt vinden.

Prijzen voor hotel Petit Palace ruzafa beginnen vanaf € 125,- voor een kleine dubbele kamer tot zo’n € 200,- voor een kamer met terras.

Check voor alle informatie en beschikbaarheid hier.

Hotels in Valencia

Reizen naar Valencia

  • Behalve losse vluchten boeken en zelf je hotel regelen kun je ook gebruik maken van een georganiseerde reis naar Valencia, zoals hier via stedentrips.nl
  • Een auto huren als je meer van de regio wilt zien is makkelijk via Sunny Cars.
  • Bij reisorganisaties zoals de Vakantiediscounter vind je vaak goedkope combinaties voor vlucht en hotel en kun je soms goedkoper uitzijn dan wanneer je alles los boekt

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like