Perfecte slaapplek in Newcastle - Hotel Motel One
1700
HomeSlapenHotelToplocatie om te slapen in Newcastle – Hotel Motel One
EngelandEngeland

Toplocatie om te slapen in Newcastle – Hotel Motel One

Perfecte slaapplek in Newcastle - Hotel Motel One

Een motel in het centrum van de stad?

Ik moet zeggen dat mijn eerste gedachte bij de naam Motel one een beetje een gekke was. Een motel ligt – in mijn beleving – aan de snelweg en is verre van gezellig of op een goede locatie gelegen. Maar volgens de website lag Motel One in het centrum van Newcastle en was bovendien een bijzonder aangenaam prijsje voor een kamer.

Hotel Motel One

Super locatie

Het bleek al snel dat de locatie inderdaad niet echt heel veel centraler had kunnen zijn. Het hotel ligt in een klein straatje, High Bridge wat overigens ook vol zit met super leuke tentjes, maar daarover later meer. Je hoeft dus in principe voor diner, ontbijt en om te slapen de straat niet eens uit. Bij wijze van spreken dan want je komt natuurlijk niet naar Newcastle om maar één straatje te bezoeken.

Hotel Motel One 3

De inrichting van het hotel is modern en warm. Vrij donker wel als je van buiten naar binnen komt, maar ik vond het echt een geweldig hotel en ik weet nu al dat ik de volgende keer weer hier ga slapen als we nog een keer naar Newcastle gaan. Het centrum is letterlijk op 100 meter afstand, de kamers zijn heerlijk comfortabel, het ontbijt is niet heel bijzonder maar wel prima. Er is bovendien een fijne binnentuin waar we ’s middags in het zonnetje van een glas rosé hebben genoten.

Ik ben alleen vergeten om een foto van de kamer te maken. En op de website kon ik ook zo snel geen foto daarvan vinden, dus die moet je je dan maar even voorstellen. Qua uitzicht van de kamer was het niks bijzonders. We keken in het straatje uit en omdat we op de eerste verdieping zaten keken we zo de sportschool in. Dus wel zaak om de gordijnen even dicht te doen, maar who cares?

Tophotel dus voor een citybreak Newcastle! En het is een (van oorsprong Duitse) keten dus er zitten Motel one’s verspreid over Europa. Check de site maar voor meer info

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like