Leukste reisblogs van 2022
26300
HomeAlgemeenDe leukste reisblogs om te volgen

De leukste reisblogs om te volgen

Mijn geschiedenis met Paper Travels is eh… een beetje wisselvallig. Ik begon een aantal keer en stopte een aantal keer. Don’t ask me why. Maar uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan en inmiddels is de new and improved Paper Travels alweer een jaar oud. En ik heb dit vast al eerder gezegd maar dit keer is het hier om te blijven. Echt! 😉

Maar omdat er nog veel meer hele toffe reisblogs zijn leek het me een goed idee om het jaar te beginnen met een lijstje met mijn favoriete reisblogs. Zodat ook jij daar op zoek kunt gaan naar de leukste reistips in binnen- en buitenland. Vorig jaar maakte ik ook al een vergelijkbaar lijstje dus voor nog meer inspiratie check je de 12 leukste reisbloggers van 2021.

Wat 2022 ons gaat brengen is nog een beetje een vaag begrip, maar ik hoop dat we toch op zijn minste een aantal leuke trips kunnen maken. Maar nu over naar de inspiratie!

Charlies Travels

De eerste in de rij is natuurlijk niemand minder dan mijn reismaatje en vriendinnetje Charlotte. Zij begon haar blog Charlies Travels in maart van vorig jaar, nadat we dat eens uitgebreid hadden besproken tijdens een wandeling. Charlotte weet altijd veel te vertellen over de geschiedenis van een plek en absoluut de moeite waard om te volgen! (PS. Charlotte stond vorig jaar ook al in de lijst maar mocht hier natuurlijk niet ontbreken. Anders krijg ik ruzie… 🙂

Reisblogs charlies travels

Where she goes

Kirsten van Where She Goes heeft de leukste tips voor binnen- en buitenland op haar reisblog en is echt een aanrader om te volgen als je op zoek bent naar bijzondere overnachtingen. Ook een aanrader om haar instagram te volgen.

Where she goes reisblogs

Aap Noot Reis

Renee van Aap Noot Reis is momenteel op wereldreis met haar vriend en voor de ins en outs daarvan kun je haar het beste op haar instagram volgen. Maar daarnaast is Renee ook reiscoach en kan jou helpen om je perfecte reis samen te stellen. De moeite waard van een bezoekje dus! Renee schreef voor Paper Travels al eens een foodgids van Lissabon.

Reisblog aap noot reis

Grieks Blauw

Wesley is de man achter Grieks Blauw en heeft zijn hart verpand aan het mooie Griekenland. Hij gaat zo vaak als mogelijk naar Griekenland en vertelt jou op Grieks Blauw alles over de mooiste bestemmingen aldaar. En behalve dat is Wesley gewoon ook heel grappig. Check ook zijn instagram.

Grieksblauw

Flora Flies

Solo reiziger Fleur heeft een prachtig reisblog Flora Flies waar je de nodige tips terugvindt over solo reizen, backpacken en duurzaam reizen. In deze tijd meer dan belangrijk.

Flora flies

Away we go

Sandra van Away we Go heeft gewerkt als duikinstructeur op St. Maarten en werkt op privé zeiljachten waarmee ze inmiddels behoorlijk wat van de wereld heeft gezien. Momenteel reist ze door Guatemala en Mexico! Op haar reisblog kun je alles lezen over deze avonturen!

Away we go

Bewaar voor later:

leukste reisblogs

Lees ook:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like