HomeSlapenHotel8 x slapen in Den Bosch
NederlandNederland

8 x slapen in Den Bosch

Bossche suites

Recent verbleef ik een nachtje in het altijd sfeervolle Den Bosch. Helaas niet in een al te best hotel, dus het leek me een goed idee om eens te speuren naar een fijn hotel in het centrum van de stad. Onthoud dat je in het centrum altijd meer kwijt bent dan wanneer je ervoor kiest om wat verder weg van het historische centrum te slapen.

Slapen in het centrum van Den Bosch

Dat is ook een prima mogelijkheid natuurlijk, maar ik heb me hier geconcentreerd op het slapen in het centrum van Den Bosch. De keus is in ieder geval groot, maar wil je wat luxe en echt een sfeervol hotel? De gemiddelde prijs voor een weekend voor twee personen ligt zo ergens rond de € 500,-. De hotels ontlopen elkaar niet heel veel, al zitten er kleine verschillen in en is het uiteraard ook afhankelijk van andere keuzes die je maakt.

Uylenhof hotel

Om de lijst met adresjes om te slapen in Den Bosch dan maar af te kicken heb ik meteen een pareltje. Het Uylenhof hotel ligt midden in het historische centrum van Den Bosch. Behalve de standaard hotelkamers kun je hier ook kiezen voor een appartement. Deze hebben een kitchenette wat handig kan zijn als je wat langer in Den Bosch bent en niet elke avond uit eten wilt.

Check hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Uylenhof hotel slapen in Den Bosch

The Den

Dit 4-sterren hotel ligt vlak bij het Centraal Station en een paar minuten lopen vanaf het centrum van Den Bosch. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en een bonus is de prachtige cocktailbar boven op het pand met uitzonderlijk uitzicht over de stad. Qua prijs zit er vrij veel verschil tussen een weekend of door de weeks. Goed om te weten als je flexibel bent. Voor twee nachten in het weekend (vrijdag tm zondag) ben je ongeveer tussen de € 300,- en € 400,- kwijt.

Check hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid

The Duke Boutique Hotel

Zeker niet de goedkoopste is The Duke Boutique Hotel. Je kunt hier kiezen uit een designer room of een suite. Elke kamer is comfortabel ingericht heeft alles wat je nodig hebt als je gaat slapen in Den Bosch. Daar betaal je dan wel voor. Een kamer voor twee begint vanaf € 424,- voor een 2-nachten verblijf in het weekend.

Check hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

The Duke. Hotel in Den Bosch

Boutique hotel Jeroen

Bij boutique hotel Jeroen zijn alle kamers voorzien van een kitchenette. Ben je langer in de stad of ben je er voor werk dan kan dat heel fijn zijn. Uit eten is heerlijk maar het kan soms prettiger zijn als je de keuze hebt. Kamers voor een weekend weg van twee nachten ligt zo vanaf € 450,-

Het hotel ligt op 5 a 10 minuten wandelen van het centrum van de stad. En heb je geen zin om zelf je ontbijt te maken dan kun je dat ook in het hotel genieten.

Check hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Boutique hotel Jeroen

Hotel The Stamp

Hotel The Stamp ligt in het centrum van Den Bosch en heeft een rijke inrichting. Ergens tussen kunst en kitsch zou je kunnen zeggen. Kamers voor een weekend zijn vanaf € 450,- euro voor twee personen.

Check hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid

Golden Tulip hotel

Een iets betaalbaarder alternatief (maar scheelt niet heel veel) is het Golden Tulip Hotel. Comfortabel, bekend en van alle gemakken voorzien. Parkeren kan met korting in het Q-park Tolbrug vlak bij het hotel. Alles op loopafstand van het centrum.

Check hier voor beschikbaarheid en prijzen

Golden tulip

Bossche suites

Met de naam van de Bossche bol in de titel moet dit toch haast wel een top hotel zijn. 🙂 De locatie is top en de kamers in dit hotel zijn ruim en prachtig. Ook dit hotel is weer gelegen in het centrum van de stad, op loopafstand van alles wat je wilt zien. Prijzen zijn vergelijkbaar met de overige hotels hierboven en beginnend vanaf zo’n € 425 voor een weekend.

Check hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Bossche suites

Bossche suites no. 2

Een tweede locatie van de Bossche Suites in de Verwerstraat. Op een paar meter van de markt en ook deze ligt midden in het centrum van Den Bosch. De setup hier is een studio met kitchenette en al net zo mooi ingericht als de eerste Bossche suites.

Check hier voor meer info, beschikbaarheid en prijzen

Bossche suites no 2

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no posts to show right now.