Barksdale House Inn
33900
HomeSlapenSlapen in Charleston – Barksdale House Inn
UsaUSA

Slapen in Charleston – Barksdale House Inn

Barksdale House Inn
Foto: Barksdale House Inn

Barksdale House Inn

Van de week vertelde ik al over onze reis van New York naar Miami en wat de verschillende tussenstops waren. Ik vertelde ook dat we te kort hadden geboekt in het mooie Charleston en hoewel het weer flink tegen zat hadden we er toch graag langer willen blijven. Dat kwam niet in de laatste plaats door ons verblijf in het mooie Barksdale House Inn redelijk dicht bij het centrum van Charleston ligt.

Om te beginnen ligt het nogal gunstig gelegen want vanaf de Inn kun je lopend heel makkelijk het centrum bereiken. Handig als je uit eten wilt.

Ten tweede is het gelegen in een prachtig oud pand dat dateert van 1778, toen George Barksdale het pand kocht. Drie keer raden waar de naam vandaan komt. Hoewel het huis is aangepast aan de moderne tijd heeft het nog heel veel van de originele staat bewaard. De kamer waar wij in sliepen was mooi en ruim. En dat was maar goed ook want we hebben er meer tijd doorgebracht dan we wilden.

Barksdale house inn
Onze ruime kamer

Kruising tussen B&B en hotel

Als je me vraagt of het een B&B is of een hotel dan zou ik het eerder scharen onder de B&B’s maar ze noemen het ook wel een boutique hotel. Hoe dan ook, mocht je in Charleston uitkomen dan kan ik Barksdale House Inn van harte aanbevelen. Niet alleen voor de locatie en het huis zelf, maar ook het personeel was bijzonder vriendelijk.

Ik denk zelfs dat dit mijn favoriete overnachtingsplek was van alle bestemmingen die we hebben aangedaan tijdens onze roadtrip. De paar foto’s die ik heb gemaakt van Charleston zelf waren allemaal de dag dat we aankwamen. De volgende dag braken de wolken open.

Downtown Charleston

Het hotel heeft 14 kamers dus ik durf niet te garanderen dat alle kamers even mooi zijn, maar gezien de reviews die ik her en der heb gezien vermoed ik dat die ook prima zijn. Nog een bonuspunt is dat je gratis kunt parkeren bij het hotel. In de rest van de stad is het betaald parkeren en de prijzen daarvoor zijn pittig. Die gratis parkeerplek is dus wel echt een pre!

Barksdale House Inn is gelegen aan George Street 27, Charleston.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like