20061003 IMG 6481zw 1
1200
HomeAlgemeenTravel – New York en een roadtrip voorpret!
UsaUSA

Travel – New York en een roadtrip voorpret!

20061003 IMG 6481zw

Geboekt!

Een paar dagen geleden – zo ’s morgens in alle vroegte – zat ik een beetje te surfen en zag ineens dat de KLM wereldweken nog waren. We hadden al plannen om ergens in het voorjaar naar de US te gaan voor een roadtrip door het oostelijke gedeelte. Beginnend in New York en terug vliegen vanaf Miami. De prijs was alleszins redelijk dus hup, data afgestemd en boeken maar. Ik ben dol op de voorpret van elke reis. En steevast – tijdens een vakantie – is de vraag altijd ‘waar gaan we volgende keer naar toe?’

De foto’s bij dit artikel zijn van mijn eerste bezoek (en tot nu toe laatste) aan New York, 12 jaar geleden. Jee wat vliegt de tijd trouwens! Ik vond het een geweldige stad en sinds die tijd wil ik Tom altijd nog een keertje meenemen. Nu zal er in die twaalf jaar gerust het een en ander veranderd zijn gok ik maar zo. Ik heb al een overnachting geregeld via Airbnb. We slapen in Brooklyn in een klein appartementje en blijven drie nachten. Mocht de lijst met things to do nu eindeloos lang worden dan kan het zijn dat we het nog verlengen maar ik denk dat we het houden bij die drie nachten.

Eekhoorn in Central Park | simoneskitchen.nl

Tenslotte moeten we nog een stukje rijden naar beneden ook. Dan met een huurauto verder. We gaan niks boeken dus zijn zo vrij als een vogeltje om halverwege van plan te veranderen. Voorlopig willen we de steden Philadelphia, Savannah, Washington misschien, New Orleans, Charlotte, Tampa en Napels aandoen. Maar als er iemand nog tips heeft dan hou ik me van harte aanbevolen.

Tips anyone?

Tips voor New York en voor plaatsen op de route die we echt aan moeten doen. We hebben drie weken dus best aardig wat tijd, maar we willen niet heen en weer rennen als de spreekwoordelijke kip zonder kop. Dus kom maar door!

Grand central station New York | simoneskitchen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like