lentevreugd 2021
27320
HomeAlgemeenMijn reisjaar 2021

Mijn reisjaar 2021

Aan het begin van 2021 had ik nog goede hoop dat alle grenzen weer open zouden gaan en dat we ons weer wat vrijer zouden kunnen bewegen, maar helaas bleek niets minder waar. Maar toch heb ik – ondanks alle beperkingen – een geweldig leuk reisjaar gehad. Kijk hieronder maar waar ik allemaal ben geweest in binnen- en buitenland!

Slapen in een pipowagen

Op mijn verlanglijstje stond al een tijdje een weekendje in een pipowagen. In maart van vorig jaar was het zover en gingen Charlotte en ik richting Groningen waar we in Sauwerden een weekend bleven slapen in een heuse pipowagen. Zo leuk om te doen!

Charlotte’s artikel daarover kun je hier lezen.

Reisjaar 2021

Lentevreugd

In maart van dit jaar ging ik voor het eerst (maar zeker niet voor het laatst) naar Lentevreugd. Ik waaide er bijna uit mijn sokken maar maakte er een aantal prachtige plaatjes van de Schotse Hooglanders die hier rondlopen. Hoogtepuntje van 2021!

Lentevreugd

Roadtrip Nederland

Vervolgens maakten Charlotte en ik een roadtrip door Nederland waarbij we begonnen in Texel, vervolgens afzakten naar Vlaardingen waar we sliepen in een Vreemde Vogel.. en we eindigden op een prachtige camping in Bloemendaal.

Tenerife

Vervolgens kwam mijn eerste tripje buiten de grenzen van Nederland in 2021 in de vorm van een reisje naar Tenerife samen met Laura. Dat bleek eigenlijk heel onverwachts een fantastisch eiland te zijn. We sliepen er in de prachtige Ohasis suites en verkende het eiland met onze oranje bolide.

Curaçao

Van Tenerife ging de reis door naar Curaçao (nou ja niet rechtstreeks hoor) waar ik voor het eerst echt alleen op reis ging. Helemaal bevallen deed het nog niet, maar ik ga zeker nog een keer ergens anders alleen heen. Curaçao was daar misschien niet de meest geschikte bestemming voor.

Alleen op reis 2021

Brugge

De volgende bestemming was wederom met reismaatje Charlotte en dit keer was het de beurt aan de heerlijke stad Brugge. Zo dichtbij en toch zo anders. België is maar een paar uur rijden en toch krijg je meteen het vakantiegevoel. Bovendien hadden we echt het mooiste weer ooit dus dat was puur genieten.

Zwitserland en Italie

Eind september ging ik eindelijk weer eens naar een vriendinnetje in Lugano en besloten we geheel spontaan om er een weekendje Venetië van te maken. Wat een briljant moment om deze magische stad te verkennen! Ook dit keer hadden we weer enorme mazzel met het weer en was het niet te heet voor een citytrip want midden in de zomer kan het in Venetië flink warm worden in alle smalle straatjes en canals!

Alentejo

In november maakte ik mijn laatste tripje van dit jaar en ging ik voor het eerst in lange tijd weer op een persreis en nog wel naar de prachtige Alentejo regio. Wat een mooi gebied en genoeg redenen om hier nog eens wat langer naar terug te keren!

Korte uitjes

Natuurlijk waren al die tripjes niet het enige wat ik dit jaar heb gedaan. Ik ging regelmatig op pad met Charlotte voor een wandeling in eigen land en zo kwamen we onder andere in Het Verdronken Bos, gingen we knuffelen met Alpaca’s, verkenden we de omgeving van Tienhoven en liepen we het Halve Zolenpad. Met Laura ging ik vervolgens ook nog op zoek naar herten in de Oostvaardersplassen en spotten we bloesem in onze eigen stad.

Al met al dus een prima reisjaar geworden en ik ben heel benieuwd wat 2022 ons gaat brengen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like